PERSONAL PRESENCE EXECUTIVE

Je bent gewend om je ‘mannetje’ te staan als het gaat om je werk. Je weet wat je te doen staat en waar je heen wilt.

Dat heeft geleid tot een succesvolle carrière. Het is nu wellicht tijd voor een volgende stap of je wilt je uitstraling versterken. Weet jij welke indruk je maakt op anderen en is dit in lijn met wat je wilt uitstralen?

Personal Presence betekent voor ons dat jij laat zien wie jij bent, en dat je daar een keuze in hebt. Je kunt een keuze maken als je je bewust bent van wat je uitstraling is.

Weten wat bij je past en daarmee authentiek zijn resoneert zoveel meer dan een rol spelen. 

Your Style Lab ondersteunt topvrouwen bij het versterken van hun Personal Presence waarbij we via executive coaching en personal styling sessies met jou gaan onderzoeken welke indruk je maakt, wat je zou willen veranderen en hoe je jouw uitstraling krachtiger kunt maken, in lijn met wie je bent. In lijn met je rol en in lijn met je eigen waarden.

We werken van 'binnen naar buiten'. We gaan op zoek naar wat voor jou Personal Presence betekent en naar de betekenis van authenticiteit en vrouwelijkheid voor jou.

“Hoe kan ik vrouwelijk en krachtig zijn in mijn uitstraling?” is een vraag die we vaak krijgen.

PERSONAL PRESENCE EXECUTIVE SERVICE is een dienst waarbij we coaching en personal styling combineren. We gaan je bewust maken van je eigen parels. Waar liggen je talenten, wat is jouw kracht. En waar liggen nog drempels of zijn er overtuigingen die je weerhouden van het laten zien wie je bent.

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN

3 x Coaching sessie inclusief een intake, waarbij we o.a. kijken naar:

 • Je persoonlijke vraagstuk.
 • Wat jou ervan weerhoudt om volledig in je kracht te staan.
 • Wat jouw persoonlijk waardensysteem is.
 • Wat je volgende stap is om helemaal aanwezig en krachtig ze zijn in wie je bent.
 • Je leiderschapsstijl en je rol.

Vervolgens verbinden we de output van de coaching sessies aan je look en uitstraling. Onze executive imagostylisten adviseren jou persoonlijk tijdens de Personal Styling sessies.
Zo zetten we een persoonlijke stijl neer die volledig in overeenstemming is met je boodschap, je leiderschapsstijl en je rol.

Personal styling sessies inclusief:

 • 1x garderobe check/kleurencheck (halve dag).
 • 1x personal shopping (halve dag incl. lunch om na te bespreken).
 • 1x make-up advies tijdens shopping (bezoek aan make-up artist).
 • 1x haaradvies (excl. bezoek kapper).
 • 1x uitgebreid advies d.m.v. combinaties, tips en tricks voor nieuwe aankopen en bestaande garderobe via moodboards.
 • 1x personal online shopping voor nog ontbrekende items.

"De coaching heeft me waardevolle inzichten gegeven, wat veel in positieve werking heeft gezet. Tijdens de styling sessies buiten mijn comfortzone durven te gaan inclusief een nieuw kapsel, wat me veel complimenten opleverde. Ik voel me krachtig en dat is te zien!"

- zakelijke directeur, publieke sector - 

Wat BIEDEN WE JOU?
Een veilige omgeving met ervaren coaches en imagostylisten op gebied  van persoonlijke ontwikkeling en imagostyling.
We bieden een unieke aanpak op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en imagostyling.

WAT HAAL JIJ ERUIT?
Bewustwording van je eigen uitstraling, kwaliteiten en stijl, die je vervolgens direct kunt vertalen naar je dagelijkse leven.

Je leert hoe jij jezelf kunt laten zien op een manier die effect heeft en die bij je past.

We gaan graag vrijblijvende het gesprek aan om een passend voorstel voor je te maken.

Neem contact op met ons.

DE TRAINER

Chantal Poiesz
Chantal haar eigen persoonlijke traject doorlopen en weet wat het is om ‘naar binnen’ te gaan en dit vervolgens te vertalen in haar professionele omgeving. Als ondernemer, trainer en coach combineert ze haar persoonlijke reis met haar zakelijk ervaring en begeleidt ze topvrouwen om volledig in hun kracht te gaan staan.

DE IMAGOSTYLISTEN

Een persoonlijke klik met onze stylisten is essentieel. Maak kennis met onze stylisten op hun persoonlijke pagina.

WOMEN ON BOARDS

Your Style Lab Academy is partner van Deloitte bij hun leergang Women on Boards. En daar zijn we natuurlijk trots op!
Binnen de leergang zijn we verantwoordelijk voor het Personal Branding deel waarbij we topvrouwen adviseren in hoe ze hun leiderschap kunnen versterken d.m.v. stijl en uitstraling.

"Chantal is als facilitator van grote toegevoegde waarde binnen de Women on Boards Leergang van Deloitte. Haar positieve drive en inzet zorgt voor het gewenste eindresultaat voor onze deelneemsters: Inzicht in zichzelf dat nodig is om de volgende stap richting een functie in de boardroom te zetten. Door heel goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, komt zij tot de innerlijke uitdagingen van personen. Hoe maak ik de connectie tussen mijn innerlijke kracht, wie wil ik zijn en uiterlijke positionering, wat straal ik uit? In het totale team, verantwoordelijk voor de uitvoering van de leergang, heb ik de samenwerking met Chantal ook als prettige ervaren. Effectief, open, korte lijntjes, snel in haar reactie waarbij wij streven naar hetzelfde einddoel en resultaat."

- Caroline Zegers -

Partner, Global Employer Services, Deloitte

Wij bieden deze Masterclass of een gedeelte ervan ook incompany aan. We praten graag vrijblijvend verder over de mogelijkheden voor je bedrijf of netwerk.

Home   /   Personal Branding