Personal shopper

Personal shopper

Personal shopping is niet iets dat alleen is weggelegd voor de Rich & Famous. Wij geloven dat personal shopping voor iedereen bereikbaar moet zijn. Waarbij de Personal Shopper aandacht heeft voor wie je bent en wat er bij jou past.

Een goede stylist kan je helpen om de juiste combinaties te maken, nieuwe inzichten te geven op gebied van de kleding die past bij je lichaam en om je uit oude kleedpatronen te halen. Personal styling en shopping zorgt ervoor dat je minder miskopen doet en langer plezier hebt van de kleding die je koopt.

Onze personal shopper helpt je om je eigen stijl te vinden en creëren. Het gaat onze stylist erom dat jij je eigen identiteit vindt. Vervolgens vertaalt ze jouw identiteit in een kleedstijl die echt bij je past en die uitstraalt wie je bent.

De personal shopper van Your Style Lab geeft je graag advies!

Kijk hier voor onze personal shopping dienst.

Zie je door de bomen het bos niet meer als je online een aankoop wilt doen? Aarzel dan niet en laat een van onze stylisten voor jou online personal shoppen. Het scheelt tijd en voorkomt dat je een groot deel weer retour moet sturen omdat het toch niet helemaal goed zit of je stijl niet is.

Kijk hier voor onze online personal shopping dienst.

Home   /   Personal shopper