Personal shopping

Personal shopping

Altijd gedacht dat personal shopping alleen is weggelegd voor de 'happy few'? Dat is nu verleden tijd. Your Style Lab maakt personal shopping voor iedereen bereikbaar. 

Jij bepaalt het budget en jij kiest de stylist die bij jou past. Wij zijn er voor jou en zullen je niets opdringen waar jij je niet goed bij voelt. We zullen je helpen om je eigen stijl te creëren en te benadrukken. 

Your Style Lab biedt online en offline personal shopping diensten aan.

Bij de online variant gaat één van onze stylistes, op basis van jouw Stylepaspoort, online op zoek naar kleding, schoenen en accessoires die bij je figuur en je stijl passen. Dat kan zijn om je garderobe uit te breiden, aan te vullen of omdat je op zoek bent naar de perfecte jurk. Ze zet de kleding klaar voor je in je persoonlijke dressingroom en jij kiest uiteindelijk zelf welke kleding en accessoires je wilt kopen. Dat doe je direct bij de webshop zelf. Jij bepaalt je eigen budget.

Bij de offline variant geef je aan in welke stad je graag zou willen winkelen, wat je budget is en met welke stylist je graag op pad gaat. Ook hier is je Stylepaspoort het uitgangspunt om jou het beste advies te kunnen geven.

Benieuwd naar onze Online Personal Shopping dienst? Bekijk Online Personal Shoppen

Zin in een dagje shoppen? Bekijk dan Personal Shoppen.

Je kunt ook samen met een vriendin, je (schoon)moeder of een collega op pad gaan met één van onze stylistes. Neem dan contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak.

Home   /   Personal shopping