Onze stylisten
Andrea

Andrea

Mode is heel nauw verbonden met hoe we leven. Ik ben gefascineerd door de manier waarop mode en ontwikkelingen in de wereld op elkaar reageren. Door de innovatie, het experimentele en de onverwachte invloeden van buitenaf.

Mijn werk als fashion – en imago stylist is een perfecte balans tussen fantasie, trends, eindeloos veel mogelijkheden en daarnaast ‘echte’ mensen, realiteit, inleving en uitdagende oplossingen.

Mijn doel is om jou te helpen en te begeleiden met jouw specifieke moeilijkheden binnen mode en shoppen. Daarnaast wil ik je inspireren en inzicht geven in je garderobe en je persoonlijke stijl en daarbij een persoonlijke kleur – en figuuranalyse geven. Ik wil mijn best doen om shoppen voor jou leuk en succesvol te maken.

Ik weet als geen ander dat kleding dragen waarin jij je mooi voelt van groot belang is voor je zelfvertrouwen en de eerste indruk die je maakt. Daarom deel ik heel graag mijn kennis en ervaringen met jou. Ik geloof dat voldoende inzicht op dit gebied iedereen een stukje gelukkiger kan maken.

Ik hoop de uitdaging met je aan te mogen gaan!

Diensten kopen
Home   /   Onze Stylisten   /   Andrea