Onze stylisten
Karin

Karin

JOUW BINNENSTE UITEN met kleur en kleding…ja dat kan!!

Bewustwording creëren is mijn drive en kracht als stylist. Na jaren in de mode te hebben gewerkt heb ik 2011 besloten mijn hart te volgen en heb ik mijn baan opgezegd. Ik ben vervolgens kleur- en stijlopleidingen gaan volgen om als stylist verder te gaan.
Dat was ‘rete’ spannend kan ik wel zeggen én het beste wat ik ooit gedaan heb ;-). Door me – als stylist- goed te kunnen verdiepen in mijn klant ben ik een NLP- traject gaan volgen. Deze kennis en ervaring pas ik toe als we samen gaan uitzoeken welke kleur en kleding jou zichtbaar maken en waar jij je goed in voelt. Ieder mens is namelijk uniek en dat wat jou uniek maakt wil ik ‘vangen’ in kleur en kleding zodat we jouw eigen persoonlijke kleur en stijl vinden.

Een kleur- en stijlanalyse gaat verder dan kleur en stijl alleen. Het geeft je vooral inzicht in de effecten van kleur en stijl op jezelf en op je omgeving. Je kunt er bijvoorbeeld jonger uit gaan zien. Of krachtiger overkomen, je kunt dus meer zelfvertrouwen krijgen en een positiever zelfbeeld. Jij leert kleur en kleding toepassen in de context waarin jij je begeeft en wat jij wilt uitstralen.

Als stylist geef ik kleur- en stijlanalyse, figuuradvies, garderobechecks, workshop “Spelen met je Imago” en Colourcoaching (je innerlijke kleurbehoefte) en trainingen ‘Kleuranalyse’ aan o.a. kapsalons. Daarnaast werk ik bij Zalon van Zalando als freelance stylist. En ben ik jaarlijks te vinden als vrijwilligster in ziekenhuizen in Deventer en Apeldoorn voor het geven van workshops kleur- en stijl aan (ex)borstkankerpatiënten.

Kleur en kleding zijn fantastische middelen om je binnenste te uiten en dat is waar ik mijn drive en kracht vandaan haal.

Karin
Diensten kopen
Home   /   Onze Stylisten   /   Karin