Onze stylisten
Monique

Monique

Mijn doel is om je te inspireren, je te laten zien wat de juiste kleuren en kleding met je kan doen, zodat je (nog) zelfverzekerder voor de dag komt.

Kort, lang, dik of dun, ieder mens is bijzonder!

Ik heb jarenlang ervaring en heb oog voor trends, stoffen, kleuren en combinaties. Ik vind het belangrijk om dicht bij jou als persoon te blijven, ik denk graag met je mee en geef mijn eerlijke mening. Daarom kan en durf ik jou in andere outfits te steken.

Het gaat er bovenal om dat jij je lekker voelt in je kleding en dat je innerlijk en uiterlijk in balans zijn. Uiteraard houd ik rekening met je persoonlijke stijl, budget, werk, functie en levenswijze.

Sinds 2008 werk ik zelfstandig als styliste. Ik ben begonnen in het bedrijfsleven met het geven van uiterlijke presentatie trainingen. Ook heb ik voor een regionale krant diverse make-overs verzorgd. Verder geef ik personeel van modewinkels trainingen om hun klanten nog persoonlijker te adviseren en verzorg ik winkelpresentaties om de collectie en klanten in de schijnwerpers te zetten.

Het vak oefen ik al jaren uit met veel plezier en ik heb al vele dames (en heren) mogen verrassen met een kleur- en stylingadvies.

Diensten kopen
Home   /   Onze Stylisten   /   Monique