Onze stylisten
Romany

Romany

Van jongs af aan heb ik passie voor mode en alles wat met kleding, haar, make-up en accessoires te maken heeft. Zo haalde ik de blousen, tasjes en lipstick uit mijn moeders kast en begon ik de items te mixen en matchen met mijn eigen kleding en accessoires, om zo mijn eigen stijl te ontdekken.

Na jaren in de horeca te hebben gewerkt, heb ik de opleiding Imago Styling gevolgd in Amsterdam om daarna mijn droom te laten uitkomen: als stylist en zelfstandig ondernemer aan de slag gaan.

Iedere dag opnieuw raak ik geïnspireerd door de modebladen/boeken, de mensen op straat met hun eigen kijk op mode, verschillende culturen en landen.

Mijn Style kun je omschrijven als Rock and Roll: stoer met een vrouwelijke touch. Maar ook Bohemian, vintage met een vleugje glamour.
Style is namelijk meer dan alleen kleding.

Style ben je, straal je uit in alles wat je doet en meemaakt in het leven.

Mijn doel is om samen met jou het juiste imago en de juiste style te vinden die bij je past. We kijken naar wie je bent, waar je van houdt en hoe jij jezelf wil laten zien aan de wereld, zodat je je zelfverzekerder voelt en dat ook kan uitstralen!

Ik ben er voor iedereen die van mode houdt en wat extra hulp kan gebruiken voor de juiste richting.
Ik wil je graag inspireren! 

Diensten kopen
Home   /   Onze Stylisten   /   Romany