Onze stylisten
Sanne

Sanne

Mijn liefde voor mode begon eigenlijk al op jonge leeftijd. Als kleuter haalde ik vaak de verkleedkist overhoop en maakte de meest vreemde creaties. Op de basisschool verplaatsten deze creaties naar papier. Ik schreef bovenaan het papier dat ik later graag modeontwerpster wilde worden. Uiteindelijk zat ik daar niet ver naast…

Na het afronden van de opleiding Mode Styling aan het Artemis Stylingacademie, heb ik brede ervaring opgedaan binnen de fashion wereld. Momenteel werk ik als freelancer en vervul met veel enthousiasme mijn rol als fashionstylist, personal shopper, shop coach en werk ik als online copywriter bij de Bijenkorf.

Van urban chique tot aan low-key silhouetten met een elegante twist. Deze fashion stijlen geven vlinders in mijn buik. Maak het af met de juiste accessoires and you are good to go.
Het belangrijkste bij het creëren van je eigen stijl is dat je dicht bij je zelf blijft waardoor het je uitstraling doet versterken.

Om deze stijl te vinden ga ik graag met je op onderzoek uit, en probeer ik ook bij jou vlinders tevoorschijn te laten komen.      

Diensten kopen
Home   /   Onze Stylisten   /   Sanne