Onze stylisten
Steffie

Steffie

Toen ik 4 jaar oud was maakte ik al de keuze wat ik die dag aan wilde doen naar school. 

Dat klinkt misschien jong, maar kinderen hebben een duidelijke mening en kunnen deze op jonge leeftijd al goed uiten. 

Ik maakte het mijn ouders dan ook niet altijd makkelijk, ik vond de setjes die mijn moeder iedere ochtend met liefde klaar legde niet altijd leuk. 

Er ontbrak wat. Ik ging opzoek in mijn kledingkast naar items die mijn outfit compleet maakte. Ik was net zo lang aan het zoeken totdat ik het gevoel had dat ik die dag met een fijn gevoel naar school toe kon. En dat is het hem juist, mode zorgt voor de finishing touch om met een zelfverzekerd gevoel de dag op een prettige wijze te kunnen beginnen.

Sindsdien is mijn gevoel en liefde voor de mode niet veranderd. Nu 26 jaar later heb ik de modevakschool, All-Round stylist en Imagostylist aan de B- Academie afgerond en ben ik begonnen met mijn eigen webshop, Fashion Detail. Zoals de naam al zegt ‘it’s all about the detail’. Ik help de klanten door setjes te combineren en door het gebruik van diverse modellen.

Ik wil klanten een compleet beeld geven van de outfit. De uitdaging zit hem voor mij in het binnenhalen van in Nederland nog onbekende buitenlandse merken. Hoe fijn is het als je op je werk aankomt en collega’s jou complimenteren met die té gekke outfit! Iets dat zij nog niet eerder hebben gezien. 

Voor mij zit het hem in het luisteren naar waar jij als klant je prettig in voelt. Wat is jou smaak of stijl? Weet je dat niet precies? Dan gaan we samen op zoek! Ik pas me graag aan de klant aan. Het samen ontdekken en samenstellen van items en uiteindelijk een nieuwe garderobe, hoe leuk is dat! Ik hoop op deze manier tips mee te kunnen geven die ervoor zorgen dat jij als klant in de toekomst geruster en met een eigen stijl kan gaan winkelen.

Diensten kopen
Home   /   Onze Stylisten   /   Steffie