Onze stylisten
Yvonne

Yvonne

Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Hoe doe je dat?

Wist je dat 75% van je presentatie non-verbaal wordt ontvangen?
We zetten allemaal een beeld neer dat door een ander wordt geïnterpreteerd.
Het wordt interessant als je dit beeld zelf kan beïnvloeden!

Bijvoorbeeld als je zichtbaarder wilt zijn op je werk of als je een belangrijk sales gesprek hebt voor je eigen bedrijf of als je een verpletterende indruk wilt maken voor een presentatie.

Wie ben ik?

Van jongs af aan ben ik, Yvonne , gefascineerd door mode. Na mijn studie etaleren ging ik dan ook aan de slag in de modewereld. Ik deed visual merchandising bij verschillende grote merken, verzorgde de styling van shows en fotoshoots in binnen- en buitenland en werkte mee aan de totstandkoming van verschillende retail modezaken. Ontzettend mooi en leuk werk, waarbij ik veel ervaring opdeed met mode en kleding en contact had met heel veel verschillende mensen.

Van buiten naar binnen

De modewereld is fascinerend en prachtig, maar gaat vooral om de buitenkant. Wat ik miste was de connectie met de binnenkant. Met de juiste kleding en accessoires kun je de beste eigenschappen van iemand benadrukken. Iemands karakter versterken en het zelfvertrouwen vergroten. Stijl is van buiten tonen wat je van binnen bent. "Het gaat niet om de jurk die je draagt, maar om het leven dat je leidt in die jurk." zegt Diana Vreeland (voormalig hoofdredactrice van de Amerikaanse modeblad Vogue). Daar ben ik het honderd procent mee eens. Welk leven leid jij of wil je leiden?

De beste versie van jezelf zijn

Het gaat om de "total package": kleding, haar, make-up, maar ook houding, beweging en stem. Door bewust bezig te zijn met al deze aspecten, kun je zelf kiezen hoe je je naar de wereld presenteert. In het werk dat ik nu doe komen al deze aspecten terug. Kleur, vorm en kleding. Houding en mimiek. Uitstraling, charisma en zelfvertrouwen. Mijn motto? “Be the best you can be, Be yourself!” Daar help ik graag bij.

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik help je de kledingstijl te vinden, die bij jou en je persoonlijkheid past.

Dat doe ik o.a. door spiegeltraining (in vorm en kleur), garderobe analyse tot aan personal shopping toe. De vragen ‘wie ben je, wat wil je uitstralen en hoe doe je dat?’ staan hierbij centraal. Daarnaast train en begeleid ik groepen: dat kunnen studenten zijn, maar ook managers. Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op. Ik maak graag een afspraak. Tot snel!

Diensten kopen
Home   /   Onze Stylisten   /   Yvonne