VROUWEN IN HUN KRACHT ZETTEN

Geen mens is hetzelfde en we zijn vaak geneigd om onszelf te vergelijken met anderen. Vergelijken is menselijk en tegelijkertijd niet zo zinvol want ieder mens is uniek en dat maakt het leven juist zo kleurrijk. 

We willen vrouwen in hun kracht zetten. Juist door ze te laten ervaren waar hun talent zit, hoe zij beter hun eigen plek kunnen innemen in de samenleving en hoe ze dat vervolgens kunnen vertalen in hun kledingstijl.

Your Style Lab biedt een unieke combinatie aan van personal (executive) coaching en personal styling. Door te kijken naar wat je nog tegenhoudt om echt te stralen en je plek in te nemen, door te ervaren wat Personal Presence inhoudt voor jou en je functie en door te leren hoe je het anders kunt doen.

Vervolgens kun je ervoor kiezen om al deze nieuwe inzichten te vertalen in je kleding en persoonlijke stijl. Een professionele imagostylist gaat met jou de vertaling maken, zodat je binnenkant zo wordt vertaald naar je buitenkant, dat het past bij jou.

Chantal Poiesz, founder en initiatiefnemer van Your Style Lab begeeft zich al meer dan 20 jaar in het bedrijfsleven en de boardroom. Ze heeft als internet professional en later als onderneemster ervaren dat je plek innemen als vrouw niet altijd vanzelfsprekend. En ze heeft ook geleerd welke overtuigingen en belemmeringen ze daarbij zelf tegenkwam. Je kunt alleen jezelf veranderen en dat persoonlijk doorlopen traject gebruikt ze om andere vrouwen te ondersteunen en te inspireren. Dat doet ze via coaching, workshops en trainingen.

Bij Chantal voel je je veilig en thuis. Een krachtige vrouw die haar pad bewandelt en graag mensen meeneemt op een professionele, prettige manier. Confronterend, leerzaam, stap voor stap vooruit.
– Cindy van Eijk –
 
   
 
   
 
 
 

De Imagostylisten van Your Style Lab

Chantal, wordt ondersteund door een professioneel team imagostylisten die hun vak verstaan. Stuk voor stuk inspirerende, krachtige vrouwen met een passie voor styling en het ondersteunen van vrouwen in het vinden van hun persoonlijke stijl.

Ontdek de YSL stylisten hier.

 


 

Home   /   Over ons   /   Wie zijn wij?